Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny storförlust för ÖSK

Ny storförlust mot förväntade topplaget Skövde.
Trots det valde ÖSK:s nyförvärv Carin Bergdahl att se positivt på framtiden.
– De här matcherna är riktigt nyttig träning för oss. Ge oss bara lite tid så kommer det här att bli bra, säger den 24-åriga högernian.

Annons

24 dagar återstår innan det är dags för ÖSK:s handbollsdamer att göra sin historiska premiärmatch i elitserien. Och att det fortfarande finns en hel del att jobba på har tränarduon Tomas Dunder och Thomas Malmgren fått svart på vitt i två tuffa möten mot Skövde.

20–42 i tisdags och så 18–35 i torsdagens match.

– Vi kom trots allt fem mål närmare den här gången. Tycker att vi spelade mer som ett lag i dag. Man ska aldrig vara nöjd efter en förlust, men det är inte lag som Skövde som vi ska slå i elitserien, säger Carin Bergdahl.

Har inte hittat rollen

Nyförvärvet från Boden hade bara gjort en träning med sina nya lagkamrater inför dubbelmötet mot Skövde. Med tanke på det så gjorde hon en riktigt bra insats i går.

– Det är klart att jag inte har hittat min roll i laget riktigt, men jag tycker ändå att det fungerade hyfsat, säger den vänsterhänta skytten.

Läs mer i fredagens NA, papperstidningen

Matchfakta

ÖSK-Skövde 18-35 (7-16)

Målen, ÖSK: Carolina Järlstam 4, Carin Bergdahl 4, Elin Pettersson 4, Madeleine Hildén (3), Johanna Andersson 2, Malin Bergfalk.

Skövde: Maja Eriksson 7, Anna-Maria Johansson 7. Michaela Ek 5, Malin Larsson 4, Ewelina Danielsson 2, Julia Ehn 2, Caroline Friberg 2 Malin Hanold 2, Alexandra Roos 2, Linda Cadario, Mikaela Johansson.

Mer läsning

Annons