Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

ÖSK gav spelare kontrakt

ÖSK Handboll kan ha hittat sin stjärnvärvning. Klubben har erbjudit en spelare kontrakt – men vill inte avslöja vem det handlar om.

Annons

För två veckor sedan provtränade ryskan Anastasia Krasnova med ÖSK Handboll – men fick nobben.

Sedan dess söker elit-serienykomlingen med ljus och lykta efter den stjärnspelare som ska lyfta laget över elitseriens nedflyttningsstreck i vinter.

Och nu kan klubben alltså ha hittat rätt. Men trots att en spelare fått ett kontraktsförslag råder stort hysch-hysch kring den eventuella värvningen.

– Det jag kan säga är att spelaren just nu är på ett provspel i Frankrike och vill avvakta det innan hon tar ställning till vårt bud. Men jag vill inte säga något om var ifrån hon kommer eller något annat, säger ÖSK:s sportchef Magnus Iggström.

Orsaken till hemlighetsmakeriet är att ÖSK är långt ifrån ensamt om att leta sena värvningar.

– Vi vet att bland annat Kroppskultur jagar en spelare av samma typ som vi, och vi vill inte bjuda dem på något, säger Iggström.

När kan du säga mer?– Spelaren ska träna med den franska klubben den här veckan, och sedan ska vi få ett besked i början på nästa vecka. Faller allt bara på plats så kommer det att gå väldigt fort, då kan hon vara på plats på 24 timmar. Annars får vi jobba vidare, vi har många krokar ute.

ÖSK, som föll med hela 25–40 i premiären mot Lugi, spelar hemma-premiär mot Skövde på söndag. Det potentiella nyförvärvet kommer inte att finnas med redan då.

Jonas Brännmyr019-15 50 08

[email protected]

Mer läsning

Annons