Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Timeout-bråk inför Lif-match

Lif Lindesberg är redan klart för elitserien.
Ändå är laget jagat i kväll i Idrottshuset.
– De två senaste gångerna har Lindesberg tagit timeout när det varit två minuter kvar och de lett med tio mål. Det är att pissa på oss, säger Kristianstads tränare Kenneth Andersson.

Annons

Efter ett starkt kvalspel är Lif Lindesberg redan klart för spel i elitserien nästa säsong. Det är däremot inte IFK Kristianstad som ligger tvåa i kvalserien med tre omgångar kvar. Men som nu är sjukt kantstött och ska möta sitt stora mardrömslag.

– Lindesberg är det enda lag vi haft riktigt svårt med de senaste åren. Vi har aldrig slagit dem och haft stora problem med deras instick och skytte från halvdistans. Lindesberg har passat oss illa, säger Kenneth Andersson.

"Jag skulle inte göra likadant"

– Dessutom har deras tränare Ilija Puljevic tagit timeout två gånger när de redan vunnit matchen. De har lett med tio mål och det varit två minuter kvar. Det är verkligen att pissa på oss. Men skulle vi leda den här matchen på samma vis skulle jag inte göra samma sak tillbaka. Det är bara onödigt.

Lif är jättefavorit i kvällens match. Förutom de tre klara segrarna hittills under säsongen så har Kristianstad bara nio spelare tillgängliga till matchen.

– Otroligt jobbigt. Vi har fått plocka långt ner i pojklagen och har två 93:or med. Dessutom är vår skyttekung Christian Sandberg sjuk och missar matchen, säger Kenneth Andersson.

Mer läsning

Annons