Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är Black Knights nya rekord-QB: "Han kan skada"

Raleigh Yeldell från South Carolina – där har ni Black Knights nya quarterback för säsongen 2018.
En importspelare som Aaron Fiddler tokhyllar i klubben pressmeddelande.
– Han är en spännande spelare som kan skada motståndarnas defensiv hårt, säger Fiddler.

Nu är det klart vem som ska leda Örebro Black Knights till SM-guldet 2018 – quarterbacken Raleigh Yeldell från South Carolina i USA.

Raleigh Yeldell är 25 år och har senast spelat på division 2-skolan Newberry College. Och han är den första spelaren i skolans historia som har kastat hem över 5000 passnings yards och sprungit in 1500 rushing yards.

– Vi är väldigt glada att skriva kontrakt med Raleigh. Han är en spännande spelare som kan skada motståndarnas defensiv hårt. Jag ser fram emot att kunna installera honom i truppen under denna offseason då det är skönt att kunna signa upp honom så här pass tidigt, säger huvudcoachen Aaron Fiddler i klubben pressmeddelande.

Yeldell som bara blev klar för Black Knights för några dagar sedan har redan börjat kolla upp hur hans nya klubb för sig.

– När jag har sett Black Knights spela på film så påminner det mig om fina minnen från mitt sista år i collage när vi vann. Black Knights spelar med samma skoningslösa attityd och höga självförtroende som jag och mitt lag gjorde då, säger Yeldell.

Namn: Raleigh Yeldell

Position: QB

Längd: 180 cm

Vikt: 85 kg

Kommer från: Edgefield, South Carolina

College: Newberry (NCAA divison 2)

LÄS MER: Black Knights ekonomiska kris nära bli klubbens död – här är strulet bakom jätteförlusten

LÄS MER: Bildspecial: Blod, svett och tårar – här är det bästa från Black Knights säsong

LÄS MER: Ljung-Nielsen: "Hur länge ska Black Knights orka ta silver?"