Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är förre ÖSK-spelarens nya klubb

Den förre ÖSK-spelaren lämnar Sverige - och har klart med en ny klubb.

Ilir Berisha spelade för ÖSK åren 2012-2014. Han gjorde 35 seriematcher och blev en publikfavorit för sin kompromisslösa spelstil. Men tiden i ÖSK kantades av skador, bland annat en allvarlig broskskada i höger knä som höll honom borta hela höstsäsongen 2013 när ÖSK tog klivet tillbaka till allsvenskan.

När ÖSK valde att inte förlänga kontraktet med den kosovoalbanske försvararen skrev Berisha på ett kontrakt med allsvenska konkurrenten Gefle IF inför förra säongen. Men speltiden blev begränsad,  endast sju allsvenska matcher varav tre från start.

Han gjorde mål mot Åtvidaberg i sista matchen då han spelade från start.

Efter säsongen meddelade Gefle att Berisha får lämna klubben.

Nu har Berisha klart med ny klubb. Och han lämnar Sverige för gott, i alla fall för den här gången. 24-åringen har skrivit på för FC Flamurtari i den albanska ligan för resten av säsongen.

"Jag ser fram emot att spela för laget och i den albanska ligan", skriver Berisha på Instagram.

Flamurtari ligger på sjunde plats, av tio lag, i super league efter höstsäsongen. Omstarten i ligan sker den 30 januari då Flamurtari möter tabelltrean Teuta på hemmaplan.

Kanske med Ilir Berisha i laget?