Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är ÖSK:s trupp i Svenska cupen

ÖSK åker i morgon till Eskilstuna för match i Svenska cupen. Här är truppen.

Annons

Matchen i Eskilstuna avgör vilket av lagen som kommer att få spela cupens gruppspel kommande vår. ÖSK åker till mötet med division 2-laget med en 18-mannatrupp.

Mest noterbart är att långtidskadade Sam Mensah gör comeback efter sin långa knäskada.

Jämfört med söndagens segermatch mot AIK saknas fem spelare. Dels de tre som utgick med lättare skador: Marcus Pode, Robert Åhman Persson och Alhassan Kamara. Dessutom vilas lagkapten Magnus Wikström och mittfältaren Nordin Gerzic.

Avspark på Tunavallen onsdag klockan 19.30.

Här är ÖSK-truppen:

Målvakter: Oscar Jansson, Jacob Rinne.

Försvarare: Ilir Berisha, Christoffer Wiktorsson, Patrik Haginge, Daniel Björnquist, Erik Moberg, Anton Westerlund.

Mittfältare: Mohammed Saeid, Daniel Nordmark, Daniel Gustavsson, Ahmed Yasin, Ayanda Nkili, Sam Mensah, Boris Lumbana, Daniel Sobralense.

Anfallare: Kalle Holmberg, Christer Lipovac.

För övrigt så har målvaktslånet Ludwig Bergström nu avslutat sitt korttidskontrakt med ÖSK i och med att Oscar Jansson återkommit från sin skadeperiod.

- Det var så dealen var. Jag är glad att jag kunde hjälpa till och har trivts bra i ÖSK, säger han till NA.

Bergström återgår nu under hösten till sitt civila jobb i Västerås. Men faktum är att han var nära att fortsätta i en allsvensk konkurrent.

- BP hörde av sig och jag var klar för en back up-roll där. Men den målvakt de trodde skulle försvinna blev kvar, därför blev det inget, berättar Ludwig Bergström.