Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är ÖSK:s trupp i Svenska cupen

ÖSK åker i morgon till Eskilstuna för match i Svenska cupen. Här är truppen.

Matchen i Eskilstuna avgör vilket av lagen som kommer att få spela cupens gruppspel kommande vår. ÖSK åker till mötet med division 2-laget med en 18-mannatrupp.

Mest noterbart är att långtidskadade Sam Mensah gör comeback efter sin långa knäskada.

Jämfört med söndagens segermatch mot AIK saknas fem spelare. Dels de tre som utgick med lättare skador: Marcus Pode, Robert Åhman Persson och Alhassan Kamara. Dessutom vilas lagkapten Magnus Wikström och mittfältaren Nordin Gerzic.

Avspark på Tunavallen onsdag klockan 19.30.

Här är ÖSK-truppen:

Målvakter: Oscar Jansson, Jacob Rinne.

Försvarare: Ilir Berisha, Christoffer Wiktorsson, Patrik Haginge, Daniel Björnquist, Erik Moberg, Anton Westerlund.

Mittfältare: Mohammed Saeid, Daniel Nordmark, Daniel Gustavsson, Ahmed Yasin, Ayanda Nkili, Sam Mensah, Boris Lumbana, Daniel Sobralense.

Anfallare: Kalle Holmberg, Christer Lipovac.

För övrigt så har målvaktslånet Ludwig Bergström nu avslutat sitt korttidskontrakt med ÖSK i och med att Oscar Jansson återkommit från sin skadeperiod.

- Det var så dealen var. Jag är glad att jag kunde hjälpa till och har trivts bra i ÖSK, säger han till NA.

Bergström återgår nu under hösten till sitt civila jobb i Västerås. Men faktum är att han var nära att fortsätta i en allsvensk konkurrent.

- BP hörde av sig och jag var klar för en back up-roll där. Men den målvakt de trodde skulle försvinna blev kvar, därför blev det inget, berättar Ludwig Bergström.