Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är Sportens fotbollssatsning 2018 – sänder Kif Örebro, Forward, Rynninge och Karlslund

En häftig säsong för den lokala fotbollen i Örebro väntar. Sporten är med på resan – är du?

Annons

Hösten 2017 ritades kartan om för Örebros lokala fotboll

Efter en tung säsong för Kif Örebro, flyttades man ner till Elitettan. Tränarna Martin Skogman och Elin Magnusson lämnade över rodret till Stefan Ärnsved och Fredrik Biörs. Den nya duon ska nu, tillsammans med ett Örebro de hoppas sluter upp kring klubben, påbörja resan tillbaka till fotbollens finrum.

Givetvis vill Sporten följa äventyret. Sammantaget sänder nätverket Sverige lokalnyheter, där Mittmedia ingår, 60 matcher i Elitettan. Redan i Kif Örebros premiär, mot Sundsvall hemma på Behrn arena, kan du se matchen på nätet.

– Kif hade ingen rolig resa under hösten. Men med nya tag i Elitettan och ett ungt, hungrigt lag kommer årets säsong bli otroligt spännande att följa. Våra livesändningar med Kif är en unik satsning på Elitettan, och det känns otroligt kul att kunna ge våra läsare och tittare på webben möjligheten att följa Kif ännu närmare, säger Sportens nyhetschef Veronika Ljung–Nielsen.

På herrsidan hände det också, minst sagt, grejer

BK Forward öste in mål som om livhanken hängde på det, var ruggigt starka hemma på Trängens IP, och vann sin division två-serie. Därmed gick man direkt upp i division ett, och är tillbaka där man hör hemma.

Samtidigt träffade även Rynninge IK och Karlslunds IF plankan, och båda lagen kvalade sig upp. Därmed har Örebro inte ett, inte två – utan tre klassiska lokala lag i Norrettan 2018.

Även här hakar Sporten på, och sänder matcher. Över 70 stycken i serien totalt.

– Många höll tummarna lokalt för att alla de här tre lagen skulle avancera till division ett i fjol. När hoppet nu infriats tror vi att Örebro kommer få en riktig fotbollsfest i sommar, säger Ljung–Nielsen.

Över 130 matcher – för 99 kr/månad

Teckna ett plusabonnemang hos Mittmedia för 99 kr/månad, och få tillgång till över 70 matcher i Elitettan och 60 i Norrettan. Med plus får du även tillgång till allt material från Mittmedia på nätet.

Klicka här för att teckna plusabonnemang.