Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Har inte sett den här sidan"

Nye tränaren Peo Ljung har sett med stolthet på sitt lag de första nio matcherna. Fram till i kväll. Efter 0-1 mot Mjällby var ÖSK-tränaren minst sagt kritisk.

- Energifattigt, dålig aggressivitet, vi agerade utspritt och passningsspelet var alldeles för dåligt. Vi visade upp svag teknik och vann inte ens duellspelet, sa Ljung på presskonferensen efter matchen.

Det var en grymt besviken tränare som tog till orda efter att Mjällbys tränare Peter Swärdh sagt sitt, vilket i stort sett gick ut på att han var nöjd med segern, men inte med spelet.

- Det här är första gången sedan jag kom hit för åtta veckor sedan som jag saknat energi och vilja hos spelarna. Jag har inte sett den här sidan av ÖSK alls. Det här var inte alls bra på något enda sätt, och jag hoppas verkligen att det var ett olycksfall i arbetet, sa Ljung.

Tio minuter efter Marcus Ekenbergs ledningsmål för Mjällby valde Ljung att göra ett byte, redan efter 37 minuters spel. Ahmed Yasin fick lämna plats i anfallet för Kalle Holmberg.

- Det ska inte ses som att Yasin var sämre än någon annan, han jobbade och slet bra. Men det fungerade inte framåt, och jag tyckte att Ahmed, Marcus Astvald och Valdet Rama ofta jobbade på samma bollar och hamnade ute i hörnen.

- Med Kalle ville jag ha lite lugn och bättre kvalitet i passningsspelet, och jag tycker att han bidrog med det, säger Ljung.

Som fick frågan om han anser att truppen behöver förstärkas.

- Ja, det tycker jag. Men jag vill inte svara på på vilken eller vilka positioner. Men vi ligger sist i tabellen, självklart ser jag att vi behöver förstärka när nu möjligheten finns.