Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här slås han medvetslös- landade på huvudet

Här landar Eco Örebros Denis Toroman på huvudet och ligger medvetslös framför sina lagkompisar i flera minuter.
Den kroatiske stjärnguarden fördes sedan i ambulans till Borås lasarett.
- Det var riktigt jäkla otäckt, säger Eco-coachen Ivan Stanisak.

Det var i den tredje perioden som olyckan var framme i Boråshallen. Ecos kroatiske guard gick upp, fick en smäll och landade sedan olyckligt nog på huvudet.

- Jag såg inte exakt vad som hände. Men plötsligt låg han medvetslös i flera minuter. Det var riktigt jäkla otäckt. Jag har aldrig sett något liknande på en basketplan under mina år, säger Eco-coachen Ivan Stanisak märkbart tagen.

"Han var helt borta"

- Ambulansen kom efter ungefär tio minuter. Då var han i alla fall vid medvetande. Just nu har jag ingen aning om hur det är med honom. Vi ska äta här i Borås innan vi åker hem och jag vet bara att han åkte i väg i en ambulans, säger Staniksak.

Richard Hampton satt som vanligt på läktaren och filmade sonen Pierres insats. Han såg direkt att fallet skulle sluta olyckligt.

- Det var inte roligt att se. Denis var helt borta och det var lite skrämmande att se. Just nu sitter jag på akuten och väntar på att få komma in till en läkare och höra hur läget är. Denis undersöks. Innan vi kom in var Denis i alla fall kontaktbar och jag skojade med honom att det såg ut som om han varit på fest. Han var ordentligt groggy men verkar ändå ha klarat sig skapligt bra, säger Richard Hampton.

Enligt uppgift från Borås lasarett på lördagsmorgonen behövde han inte stanna kvar för vård under natten.