Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här uppfyller Örebro-profilensin racingdröm i tv-program

Boxningsstränaren Kamran Kabinejad från Örebro är en av huvudpersonerna i säsongsfinalen av TV4:s stora lördagsunderhållning Kvällen är din.
Kamrans rallydröm gick i uppfyllelse när han fick åka med rallystjärnan Patrik Sandell.

Annons

Den tidigare proffsboxaren Kamran Kabinejad är numera ungdomstränare i Örebro. Det var Kamrans arbetskamrater som anmälde honom till tv-programmet där han får sin rallydröm uppfylld och bjuds på en åktur av rallystjärnan Patrik Sandell i en riktigt WRC-bil.

– Det var en av mina största upplevelser någonsin. Jag har alltid drömt om att få åka fort, men hade aldrig kunnat föreställa mig att det gick så fort. Det är en jäkla skillnad att se det på tv jämfört med att sitta i bilen. Det var världens kick, säger Kabinejad.

Han fick åka med i en WRC Skoda Fabia på en riktig rallysträcka, en av de sträckor som Mikko Hirvonen och Jari-Matti Latvala testade på inför Svensk rallyt tidigare i vintras.

Kvällen är din sänds i TV4 på lördagen kl 20.00.