Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Heerenveen studerar Hamad

Den förre Forward-spelaren Jiloan Hamad kan vara på väg till holländska Heerenveen. 19-åringen är missnöjd med speltiden i Malmö FF och öppnar för en flytt redan i höst.

Under lördagens allsvenska möte mellan Malmö FF och AIK fanns representanter från Heerenveen på plats på Råsunda för att studera Jiloan Hamad.

– Yes, jag fick höra det efter matchen. Jag tror det är för att det har gått bra för mig med U21-landslaget i EM-kvalet, där var många klubbar och kollade, säger Hamad till Sydsvenskan.

Det ryktas även om att tyska och franska klubbar ska vara intresserade av Malmö-mittfältaren som är fostrad i BK Forward.

Och med tanke på den lilla speltid som Hamad har fått av tränaren Roland Nilsson öppnar han nu för en flytt redan i höst.

– Jag hoppas ju men det är ingenting jag tänker på nu att bli proffs. Kör jag bara mitt eget spel så kommer det att gå bra. Men det är klart det är drömmen liksom, jag vill utomlands.