Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hemma i Kumla - hyllades med F1-tårta

Första dagen hemma i Kumla med formel 1-status.
Då hedrades Marcus Ericsson, 23, med en blixtsnabb tårta.

Annons

Han har inte hunnit sitta ner i nya F1-bilen än så han fått bakvärk. Men ändå var det just ett bakverk som Marcus hedrades med i sin hemkomst. På Instagram visar Ericsson under söndagseftermiddagen upp tårtan, som har en bild av Ericsson i Caterham-bilen.

”I går var första dagen hemma i Sverige. Mina vänner och min familj tog mig ut på en trevlig middag och gratulerade mig till F1-kontraktet. Och @robineklind hade specialbeställt den här stora tårtan för 40 personer. Riktigt fin och tack till alla mina vänner som gjorde kvällen till något att minnas”.

Lämnade återbud till hyllningarTanken var att Marcus Ericsson skulle hyllas på torget hemma i Kumla i dag, söndag. Men han tvingades sent lämna återbud. Under lördagen skrev han på twitter: ""Inställt! Tyvärr har jag fått förhinder och kan inte närvara i Kumla imorgon. Hoppas kunna träffa er som tänkt komma en annan gång".