Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hemmaförare Jansson klar för start

Jacob Jansson, MK Kopparberg, ser fram emot rallytävlingen Kopparsvängen nu på lördag.

Annons

På lördag avgörs årets upplaga av rallytävlingen Kopparsvängen med start och mål plats i Kopparberg. Totalt ställer 150 ekipage till start och i listan återfinns hemmaföraren Jacob Jansson tillsammans med co-driver Andreas Johansson.

Jacob är laddad och ser fram mot tävlingen.

- Ganska många R2 bilar och flera av våra konkurrenter från Junior-SM kommer till start så det blir spännande. Det är både roligt men också viktigt att visa upp sig ”in action” för alla sponsorer, vänner och bekanta. Vi hoppas att så många som möjligt tar sig ut i skogen för att titta och heja på oss, berättar Jacob Jansson i ett pressmeddelande.

Rallyt har start och mål plats på Bramac i Kopparberg där man också kan köpa karta och program till tävlingen. Första start sker klockan 10.30 och därefter ska de tävlande klara av 3 sträckor på totalt 43 km innan första bil går i mål framåt eftermiddagen.

Jacob och Andreas har startnummer 73.