Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Henke Larsson signar Näfver

Förre ÖSK-spelaren Kristoffer Näfver har hittat en ny klubb. Nu på morgonen skrev han på för Henke Larssons Landskrona Bois.
- Ja, det blev klart för en timme sedan, säger han till NA.

De närmaste två och ett halvt åren kommer den Adolfsbergsfostrade 24-åringen att tillbringa i det skånska superettalaget.

- Det känns jättebra. Det är en nytändning för mig, säger Kristoffer Näfver som senaste halvåret varit klubblös.

Näfver är tänkt att spela på någon av kantpositionerna i Landskronatränaren Henke Larssons offensiva 4-3-3-uppställning. Att han kommer att spela under en levande legend ger Näfver ytterligare motivation.

- Det är klart att det känns stort. Jag kommer att kunna lära mig massor av Henke men också av Jörgen Pettersson som fungerar som individuell tränare i klubben.

- Men framför allt ger det mig lugn och ro att veta var jag ska spela. Få tillbaka glädjen och prestera som jag vet att jag kan.

Hur är formen efter ett halvår utan klubb?

- Jag har hållit igång med Karlslund som har varit väldigt schyssta och tillmötesgående mot mig. Hade inte Landskrona dykt upp så hade det varit ett alternativ. Helt klart.