Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hitta bästa skötväskan

En skötväska ska vara praktisk, tålig - och gärna snygg. Här delar några föräldrar med sig av sina bästa tips.

Annons

Visst, ofta ingår det en skötväska när man köper barnvagn, men det är inte säkert att den lever upp till dina krav. Kanske är den opraktisk, saknar vissa tillbehör du vill ha eller så är det helt enkelt fel färg eller mönster. För den som är intresserad finns det en uppsjö av skötväskor att välja på, i olika modeller och färger. Kanske vill man ha en unisexmodell som passar både mamman och pappan eller så önskar man en väska med en speciell design. Tips från andra föräldrar brukar vara tacksamt att få och på Familjeliv.se har mammor och pappor delat med sig av sina favoriter bland skötväskor. Här följer fem tips!

Willvin Magnificent

Köpinfo

Ska vara anpassad till den aktive småbarnföräldern, som vill ha en slitstark och funktionell skötväska. Här ryms både laptop och mobil förutom babyns saker. Skötunderlägg, blöj-/klädpåse i nylon, flaskhållare och zipbag ingår. Kan bäras eller fästas på vagnen. Pris cirka 995 kronor

OiOi Evelet Carry All Floral

För den som vill ha en trendig skötväska. Skötmatta, flaskvärmare, ask för våtservetter och liten necessär ingår. Avtagbar och justerbar axelrem ingår också, skötväskan går också att hänga över vagnen. Pris cirka 1195 kronor.

Köpinfo:

Skip hop City chic westsidewave

Passar kanske bäst för mammor, då det ingår en handväska som kan spännas på och av. Tillverkad i laminerad bomullscanvas, vattentålig utsida och insida, färgmatchad skötmadrass och sidospännen för barnvagnen. Pris cirka 1295 kronor.

Köpinfo:  (sök på Skip hop)

Dadadoo Active

För den som vill ha en sportig skötväska med många tillbehör. Tillverkad i slitstark nylon. Förutom skötbädd ingår burkar för kex, vällingpulver, sked, servett, värmebevarande flaskhållare, samt liten extra väska för blöta kläder. Remmar gör att väskan kan hänga på vagnen. Pris cirka 649 kronor.

Köpinfo:

Kånken Mini

Köpinfo:

Vilken väska som helst kan egentligen fungera som skötväska och varför inte en Kånken Mini? Tillverkad i slitstark vinylontyg, med två öppna sidofickor och en frontficka. Sittunderlag i ryggen som går att ta ur. När barnet blir större kan den användas som vanlig ryggsäck. Pris cirka 399 kronor.

Köpråd för skötväskor:

- Ska den kunna hänga på vagnen? Undersök remmar och spännen.

- Hur vädertålig behöver den vara? Granska materialet.

- Vilka tillbehör ingår? Till exempel skötbädd, askar, neccessär.

- Är den tvättbar i maskin?

- Hur många fack har den? Vilka fack behöver du?

- Vem ska använda skötväskan – har färg och modell betydelse?

Håller du med? Tipsa om din egen favorit av skötväskor.

Willvin Magnificent. Ska vara anpassad till den aktive småbarnföräldern, som vill ha en slitstark och funktionell skötväska. Här ryms både laptop och mobil förutom babyns saker. Skötunderlägg, blöj-/klädpåse i nylon, flaskhållare och zipbag ingår. Kan bäras eller fästas på vagnen. Pris cirka 995 kronor
OiOi Evelet Carry All Floral. För den som vill ha en trendig skötväska. Skötmatta, flaskvärmare, ask för våtservetter och liten necessär ingår. Avtagbar och justerbar axelrem ingår också, skötväskan går också att hänga över vagnen. Pris cirka 1195 kronor.
Skip hop City chic All floral. Passar kanske bäst för mammor, då det ingår en handväska som kan spännas på och av. Tillverkad i laminerad bomullscanvas, vattentålig utsida och insida, färgmatchad skötmadrass och sidospännen för barnvagnen. Pris cirka 1295 kronor.
Dadadoo Active. För den som vill ha en sportig skötväska med många tillbehör. Tillverkad i slitstark nylon. Förutom skötbädd ingår burkar för kex, vällingpulver, sked, servett, värmebevarande flaskhållare, samt liten extra väska för blöta kläder. Remmar gör att väskan kan hänga på vagnen. Pris cirka 649 kronor.
Kånken Mini. Vilken väska som helst kan egentligen fungera som skötväska och varför inte en Kånken Mini? Tillverkad i slitstark vinylontyg, med två öppna sidofickor och en frontficka. Sittunderlag i ryggen som går att ta ur. När barnet blir större kan den användas som vanlig ryggsäck. Pris cirka 399 kronor.

Mer läsning

Annons