Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hjälp Haiti via NA!

95 700 kronor. Så mycket har NA:s läsare just nu sms:at in till Haitiinsamlingen. När sprängs 100 000-kronorsgränsen?

Många av Sveriges landsortstidningar öppnade för en dryg vecka sedan en sms-insamling för jordbävningskatastrofens offer på Haiti. Pengar går till Röda korsets arbete på Haiti.

Det har tickat in pengar hela tiden och förhoppningen är att NA-läsarna före midnatt mellan fredag och lördag ska ha skänkt mer än 100 000 kronor. Det fattas nu bara några tusenlappar.

- Jag tycker att insamlingen har gått bra hittills. Jag är glad över att våra läsare är givmilda. Vår insamling är i särklass bäst i jämförelse med alla andra landsortstidningen, säger Ulf Johansson, chefredaktör på NA.

Hur mycket har du själv skänkt?

- Jag har dels sms:at till NA:s insamling, men också skänkt 1 000 kronor direkt till Röda korset.

Hjälp till du med

Det är lätt att skänka. Allt du behöver göra är att skicka ett sms med texten HAITI (mellanslag) DITT NAMN till 72 019. Exempel: HAITI Anders Ek Meddelandet kostar 50 kronor och pengarna går till Röda korsets katastrofarbete på Haiti. Vill du skänka mer än 50 kronor, kan du självklart skicka flera SMS.

Sms-insamlingen pågår fram till och med fredag. Det dras inte ifrån någon avgift på 50-lappen.

Här kan du se vilka som redan skänkt pengar!