Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hjortkvarns nya butik har ett starkt stöd

Svar

... ”Marknadsföraren” Hjortkvarn, NA 20 mars.

1. Kommunen och länsstyrelsen styr inte över etableringsrätten. Det råder fri konkurrens i Sverige. Precis som det råder tryckfrihet att publicera sådant här trams men man får ta det för det skämt det är.

2. En snyggare infart till byn vinner alla på. Mackplan tillhör Boo Egendom och där gör vi vad vi vill, under de lagar och regler som finns. Precis som Mixen får göra vad de vill på sin fastighet. Precis som du får göra vad du vill på din. Hur vi ordnar parkering är Boo Egendoms problem, inte ditt.

3. I går (19 mars) bestämdes det att en familj som förestår Lifvs ska flytta hit med två barn, det innebär att fritids får vara kvar, till exempel. En fantastisk nyhet för byn. Detta är välkomnandet de får? Vad är det för sätt?

Vad är det för fel på dig?

4. Boo Egendom och jag själv handlar i Mixen så ofta vi kan men det är som många skriver mestadels en kiosk. En bra sådan, men man kan inte leva på enbart det som finns där.

Detta är en fullsorterad butik, är det så svårt att förstå?

5. Vad du genom ditt korkade inlägg ytterligare spär på är fördomar om att det bara bor idioter i byarna härute. Vilket det verkligen inte gör! Men tydligen en idiot.

6. I dessa virustider med corona är det en gudagåva för de äldre i byn att kunna handla allt här utan att öka på risken för att smittas. De behöver varken åka kollektivt eller vara i större anläggningar.

7. Bea Garcia är en av de mest ödmjuka och snälla personer jag har träffat. En snäll tjej från Norrland som kom på detta för att rädda sin barndomsby från utflyttning. Hur vågar du fördöma henne på det sättet? Skäms!

Vad har du gjort för Hjortkvarn? Träd fram och berätta!

Berätta under ditt riktiga namn ”Marknadsföraren” vad har du gjort för byn, mer än att få oss att framstå som fientliga idioter. I marknadsföringssyfte så har du verkligen misslyckats kapitalt och i media fått oss framstå som att vi inte bara är dumma utan ligger i krig.

Men här är vi enade att vi är mot dig och för Lifvs. Om du hade handlat på Mixen och känt ägaren så hade du också vetat att han är för detta och kommer att gynna Mixen.

Alla som är emot detta bör skriva till NA och understryka att denna person inte talar för byn.

”Marknadsföraren” våga träda fram under ditt rätta namn, Du talar inte för mig och som du ser i vår bychat inte för byn!

#inteimittnamn

Sandra Hamilton

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel