Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Holmberg aktuell för elvan

De senaste matcherna har Kalle Holmberg fått agera inhoppare. Men mot AIK är han aktuell för spel från start.
– Man vill starta varje match, säger Holmberg.

Besvikelsen var stor i ÖSK-lägret efter förlusten och den bleka insatsen hemma mot Mjällby i måndags. Men det fanns ljusglimtar också. Kalle Holmberg var en av dem. Han ersatte Ahmed Yasin redan i första halvlek och stod för ett piggt inhopp.

– Det kändes som jag tillförde ganska mycket under mitt inhopp. När man hoppar in vill man förändra matchbilden och det tyckte jag att jag lyckades bra med. Nu fick jag dessutom hoppa in rätt tidigt, säger Holmberg som dock var besviken efter matchen.

– Det är surt att förlora hemma, speciellt då vi hade så mycket boll som vi hade. Men vi kan inte gå och gräma oss för det, utan nu gäller det att göra det bästa av situationen, säger han.

Nu kan han alltså få chansen från start, något han givetvis ser fram emot.

– Nu får vi se hur det blir, men klart att jag vill starta. Det vill man alltid. Men det gäller att jobba hårt och försöka visa att man förtjänar det.

Som släpande anfallare kommer han att ha mycket samarbete med nyförvärvet Shpetim Hasani.

– Så är det. Vi får hoppas att det går bra. Men jag vet redan vem han är sedan tidigare och det verkar vara en riktigt schysst kille. Jag tror det kommer fungera bra.

Vad tror du det blir för typ av match mot AIK?

– Det blir en tuff match, men det är absolut ingen omöjlig uppgift. Det går att störa dem. De har ett kompakt försvarsspel och jobbar med hela laget där. Tror att det kan bli ganska svängigt. Båda har bra offensiv och även bra defensiv då. Det känns ändå rätt ovisst, säger Holmberg.