Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Höök hoppas på seger

På söndag möter Hallsberg Hockey Kils AIK i en seriefinal i division 2 Västra B. Tränaren Bosse Höök tror att laget kan vinna.

Hur känns det inför matchen?

– Det känns bättre än vad det har gjort på länge. Vi har varit lite ”down” de senate matcherna, fråntaget den mot Karlskoga. Det beror på arbete, skador och sjukdomar.

Hur ser det ut med skador och sjukdomar i dag i laget?

– Vi har två backar som är långtidsskadade, men annars är alla på benen. Förstekeepern är tillbaka. Sist spelade vi med tredjemålvakten. Han gjorde en kanonmatch. Nu är han sjuk.

Hur ska ni spela mot Kils AIK?

– Vi ska försöka vara täta och stänga till i mittzon, som vi spelade mot Karlskoga. Sen är det ju som den gamla klyschan: Vi måste hålla nere de individuella misstagen. Vi vet att Kils är bra i power play.

Märks det i laget att det börjar bli avgörande i serien nu?

– Det är mycket mer nerver i matcherna nu. Vi har varit stirriga med. I senaste matchen blev det en del individuella misstag.

Vad tror du om era chanser?

– I kraft av hemmaplan ska vi absolut kunna ge dom en riktigt fajt. Vi är bra när vi trummar på. Ska vi säga att vi vinner med 4-1...