Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hoppet lever för Rynninge

Rynninge vägrar släppa taget om toppstriden i division 2. På lördagen lades serieledarna Gauthiod på rygg på Grenadjärvallen med 2–0 (2–0).

På de senaste omgångarna har Rynninge besegrat både ettan och tvåan i tabellen. Därför fortfarande finns en liten chans till serieseger för Mattias Wikströms mannar. Rynninge måste ta in fem poäng på tre omgångar.

–Teoretiskt finns chansen och så länge det lever kommer vi att gå för det, säger Wikström.

"Bättre lag än Gauthiod"Mot Gauthiod avgjorde hemmalaget matchen med en stark första halvlek. Alexander Weckström inledde målskyttet och Magnus Palm spikade slutresultatet. Gästerna jämnade ut spelet i andra halvlek men förmådde inte spräcka Rynninges nolla. Hemmalagets stabila försvar med nyförvärvet Carl Klinton i spetsen svarade för en mycket stabil insats.

–Calle var helt överlägsen på planen i dag och det kändes ganska lugnt. Vi har tagit fyra poäng mot Gauthiod under säsongen och sett över två matcher är vi ett bättre lag än dem, menar Wikström.

Läs mer om matchen i morgondagens NA, papperstidningen!