Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hotat vinterparadis

Söndagen den 3 januari så var det strålande väder ute här i Örebro län. Folk vallfärdades från by och stad till Ånnaboda där det var som en vintersaga, för att få avnjuta en vinterdag med pulkaåkning, vandring, längdskidåkning samt en och annan korv som vändes över en värmande eldstad. Livet kändes så enkelt just i stunden.

Många som kom upp till Ånnaboda och skulle parkera bilen svor nog en och annan ramsa när de fick se hur mycket bilar det var men jag tyckte bara att det var kul att så många trivs ute i den härliga naturen.

Jag parkerade min bil en bit ifrån och sedan tog jag och familjen en liten promenad och landade tillslut i Storstenshöjden där det var många som hade hittat dit för att åka pulka och grilla korv.

Det är med sorg jag ser Storstenshöjden nu. Nuvarande ägare verkar strunta totalt i anläggningen som verkar förfalla sakta men säkert. En sådan fin anläggning som Storstenshöjden borde inte få fallera. Nu kommer kylan och det behövs inte så många dygn för att lägga snö till hela anläggningen.

►Ska Storstenshöjden få leva kvar?

►Kommer nuvarande ägare driva Storstenshöjden?

►Kan inte kommunen köpa tillbaka Storstenshöjden och värna för att främja den alpina aktiviteten?

Storstenshöjden har stor potential till att bli en året runt anläggning med cykel och dylikt.

”Besviken och ledsen skidåkare”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel