Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hur sköts Örebro kommun?

Som vanlig innevånare i Örebro blir man mer och mer frågande?

Hur sköts vår kommun egentligen? När man tittar lite bakåt och konstaterar, det ena ”fallet” efter det andra, börjar man fundera. Vattentornet vid Glomman, NCC beläggningar, Kulturkvarteret (eftergift till ett borgligt kommunalråd för att få sitta kvar vid makten?), Betjäna staden, trafikleden kring södra Ladugårdsängen, gatuunderhåll, färg på solpaneler, konsultarvode till utredning om ökad hyra för äldreboende och så vidare.

Det skulle vara på plats med en ”kommunöverstyrelse” som kom hit och kontrollerade verksamheten i kommunen. Gör de rätt, har man rätt bemanning, är man över huvud taget lämpad som ansvarig chef? Jag vet, att det är vi själva, som väljer vilka som skall sitta vid makten. Men när de gäller politikerna, så verkar det som om partierna har brist på kunniga funktionärer. Det kan väl inte vara så att vi har inkompetenta och dåligt lämpade tjänstemän?

”AGB”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel