Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hurtigtorpet förtjänar bättre

Hurtigtorpets motionsanläggning i Hällefors. Vilket jäkla soppa. Nu har jag så klart inte all bakgrundsfakta och kan ha åsikter vem som bär det yttersta ansvaret att det fortfarande ser ut som en bergtäkt på två av de finaste och mest frekventa motionsspåren.

Misären och konflikten rör sig mellan tre parter: Samhällsbyggnad i Bergslagen, kommunen och skogsbolaget, dessa oavsett fakta står som mest ansvarig för den misär som skapats. Eftersom det är kommunens anläggning där kommunens medborgare vistas så anser i alla fall jag att det är de som har det yttersta ansvaret.

Det känns väldigt slappt och nonchalant från tjänstemännen som handhar detta, men de kanske aldrig rör sig i området privat, och då finns väl problemet inte på riktigt. Nej ni tjänstemän, ni får ett underbetyg i drift, hantering och skötsel, det är era krav som måste följas, annars har ni ett problem med er auktoritet.

Det som oroar mig mest, det är att en kommun som inte kan hantera och få ordning på några motionsspår, samma tjänstemän ska om en simhall byggs även driva den. Ni förstår var det kommer barka hän. Och är det någon politiker med lite pondus och självinsikt som läser det här, då är det kanske dags att ni slår näven i bordet och visar er för en gångs skull. Jag vet inte var ni tagit vägen bakom pandemins skugga.

”Esset”

Hällefors

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel