Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

I Örebro är det cykeln som är lösningen på alla problem

Replik

... till Vi får välja Göteborg i stället, NA 16 april.

Men kära Laxåbo har du inte förstått att det är cykel som är lösningen på alla Örebros problem. Har du cykel kan du göra som du vill, Du behöver inre bry dig om några trafikregler över huvudtaget. Cykeln kan du ställa var som helst utan tanke på om den är i vägen eller inte. Det enda du behöver vara rädd för är andra cyklister. Har hört att man ska bygga en tvåfilig cykelmotorväg mellan Laxå och Örebro så cykel är grejen!

Parkering för bilar bygger man bort för att du inte ska komma till Örebros centrum. Måste du åka bil till Örebro så stanna i Marieberg eller Boglundsängen. Skara, Mariestad eller Lidköping är andra alternativ, alla med en viss charm.

Åka buss går ju inte och ska du åka tåg så håller vi med, då är det bättre att åka till Göteborg. Det är inte alls dumt att gå till saluhallen eller fika på Avenyn eller besöka ”Feskekörka”, något som Örebro inte kan erbjuda.

Var jag brukar ta vägen? Vart som helst men inte till Örebros centrum.

”Fd storstadsbo”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel