Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Idol-hoppet inte över för Ki från Hallsberg – duellerar i veckan: "Det känns pirrigt, men bra!"

 
Ki Soe i Idol 2018
Visa alla artiklar

När tittarna sagt sitt är Ki Soe från Hallsberg en av de fyra som får chans på revansch i TV4:s Idol. Tisdag är det dags för vinna eller försvinna i en duell.

Annons

Deltagarna som fick guldbiljett till Idol, men sedan inte gick vidare från slutauditions, har alla erbjudits en liten, liten chans att ta sig tillbaka in i tävlingen.

Ki Soe lyckades med konststycket att bli en av fyra förbi första nålsögat. Detta är tack vare att just hans inslag fått sådan spridning på webben.

Nu konkurrerar Ki Soe med Johanna Wennerlöf, Johanna Axelsson och Gabriel Werngren om en enda plats i den livesända kvalfinalen på fredag. Då går en av de fyra nämligen in som en trettonde kandidat bland de tolv finalisterna.

- Det känns pirrigt, men bra, hälsar Ki Soe.

Redan tisdag kväll blir det livesänd duell för Ki Soe på TV4 play - och då är det tittarna som bestämmer genom att rösta via telefon och sms.

– Det skulle betyda mycket om folk ville rösta på mig, säger Ki Soe.

Fakta Idol-revanschen

Revanschen-sändningarna sänds på TV4 play (alltså enbart webben) cirka 21.00 till 21.30 tisdag–torsdag.

Två deltagare duellerar per kväll, som sedan möts för en sista duell på torsdagen.

Precis som i tv-sändningen är det tittarna som bestämmer i de webbsända revansch-sändningarna genom att rösta via telefon och sms.

Slutvinnaren går sedan in för revansch i fredagens kvalfinal som sänds på TV4.

Läs mer på TV4.

Läs också:  16-årige Ki Soe från Hallsberg golvade Idol-juryn: ”Det är bara superlativ, superlativ!”