Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inga ändringar i ÖSK-truppen

ÖSK avslutar allsvenska våren med ett bottenmöte.Då väljer Alexander Axén samma trupp som senast.

Annons

Fyra raka matcher utan förlust, men också två kryss i rad. ÖSK har kravlat sig över nedflyttningsstrecket i allsvenskan men har Halmstad flåsande i nacken i jakten på att hålla sig kvar i allsvenskan.

Under lördagen möts lagen på Behrn arena.

ÖSK genomförde en lättare träning på fredagen men utan att dela upp laget i en tilltänkt startelva och reserver.

- Dagen före match brukar vi träna ganska lugnt, men nu körde vi lite mindre än vanligt med tanke på att vi haft två matcher på fem dagar, säger assisterande tränaren Axel Kjäll.

Han har, tillsammans med huvudtränaren Alexander Axén, tagit ut en matchtrupp på 19 spelare. Det är samma lag som i onsdags mot Helsingborg vilket innebär att Christer Lipovac, Alhassan Kamara och Michael Seaton, som snart lämnar ÖSK, saknas.

- Vi har en positiv skadesituation men några spelare är inte tillgängliga. Mike är frisk från fotskadan men vi väljer att inte ta med honom. Christer har en känning i en ljumske och Crespo är borta, säger Kjäll.

- Sedan handlar det om att hitta ett bra balanserat lag med tanke på att vi har spelat mycket den senaste tiden. Vi får se vilka elva som ger oss störst chans att vinna.

Vad väntar mot Halmstad?

- Det är ett HBK som fått ny energi efter en okej spelmässig start men utan så många poäng. Nu tog de en seger sist. De jobbar hårt i 4-4-2 och har ett starkt kollektiv spetsat med en hel del individuell skicklighet. De har framför allt två vassa forwards, säger Axel Kjäll.

ÖSK-truppen (en spelare ska bort när en timme före avspark): Oscar Jansson, Jacob Rinne, Daniel Björnquist, Erik Moberg, Logi Valgardsson, Eidur Sigurbjörnsson, Christoffer Wiktorsson, Patrik Haginge, Marcus Pode, Ahmed Yasin, Daniel Nordmark, Robert Åhman Persson, Daniel Gustavsson, Nordin Gerzic, Kalle Holmberg, Ayanda Nkili, Sam Mensah, Sebastian Ring, Jonathan Lundberg.

Annons