Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen debut för Valdet i dag

Det ser inte ut att bli någon matchdebut för Valdet Rama under lägret i Turkiet.

 – Jag tror inte jag spelar förrän nästa vecka, säger han.

Valdet Rama har fortfarande inte tränat för fullt sedan han skadade foten på ett träningspass på fredagen. Det är en blödning i vänsterfoten som ställer till det för anfallaren som ÖSK värvat från Hannover 96 inför den här säsongen. Han har inte tränat med övriga laget sedan dess och spel i dagens träningsmatch känns inte troligt.

– Det blir bättre och bättre för varje dag så jag är inte orolig. Men det kommer nog att dröja till nästa vecka innan jag kan spela för fullt, säger han.

Innan skadan hann Valdet Rama i alla fall med att visa upp ett par fina nummer och han är på sitt bästa humör trots att ÖSK-debuten av allt att döma får vänta ytterligare.

– ÖSK är ett lag som är lätt att komma till. Vi har roligt tillsammans och det är stor skillnad jämfört med hur det är i Tyskland, säger han.

NA kommer att direktrapportera och efter slutsignalen visas höjdpunkterna i NA-tv.

Eftermiddagens match mellan ÖSK och norska Valdres spelas klockan 14.30 svensk tid.