Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen Grahn till Danmark

Tobias Grahn missar möjligheten att få möta sitt gamla lag Randers. ÖSK:s mittfältsvärvning blev nästa spelare att drabbas av den influensa som drabbat stora delar av truppen.
- Totalt har 14 stycken varit sjuka, säger ÖSK-tränaren Sixten Boström.

NA skrev tidigare i veckan om den influensa som svept in över ÖSK-truppen. Några spelare har tillfrisknat och är med i den 18-mannatrupp som på söndagen möter danska Randers på bortaplan.

14 varit sjuka

Men natten till lördagen insjuknade Tobias Grahn, som därmed inte får möta det Randers som han representerade mellan 2008 och 2009. Tidigare i veckan blev Marcus Astvald, William Atashkadeh och Samuel Wowoah sjuka och är inte heller med till Danmark.

Dessutom är Andreas Haddad och Patrik Anttonen ännu inte tillgängliga efter sina skador och Ahmed Yasin är på väg till Australien för att OS-kvala med Iraks U23-landslag.

- Det har varit en hel del som varit sjuka. Totalt 14 stycken har varit sjuka, men det verkar inte som om det är något som kommer tillbaka. Ingen har insjuknat en andra gång, säger ÖSK-tränaren Sixten Boström.

NA har också reporter och NA-tv på plats i Randers för rapporter och bilder på na.se matchdagen och i papperstidningen dagen efter.

Läs mer inför matchen mot Randers i söndagens NA, papperstidningen!