Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen Haddad i ÖSK i kväll

ÖSK spelar säsongens första match utan tre landslagsmän – och två skadade spelare.
Varken stjärnskottet William Atashkadeh eller Fredrik Nordback kan spela mot Volga Nizhny Novgorod.
– Det finns ingen anledning att riskera någonting i januari, säger ÖSK-tränaren Sixten Boström.

Göteborgsförvärvet Atashkadeh får, som NA tidigare berättat, fortsätta att vänta på sin debut i ÖSK.

Ljumskskadan som krånglade förra säsongen är fortfarande ett bekymmer. Även Fredrik Nordback, som under fjolåret hade besvär med en fotskada, missar matchen.

– Han känner av foten igen. Det är bättre att Fredrik enbart koncenterar sig på träningen. Den kan han justera mer än under matchmoment då han säkert inte skulle tänka på hur det är med foten, säger ÖSK-tränaren Sixten Boström som förväntar sig en tuff match.

"Tränat på tufft"– Ja, vi har tränat på rätt tufft en längre period så det är säkert många som kommer att känna av det. Jag vet inte vilken fas under säsongen som ryssarna är i men det är klart att det kommer att vara en jättetuff motståndare för oss.

Inte heller matchotränade nyförvärvet Andreas Haddad uppges på ÖSK:s hemsida finnas tillgänglig för match.

Lägg där till att Nordin Gerzic, Michael Almebäck och Alejandro Bedoya är på landslagsuppdrag.

Matchen spelas på onsdagen 16.40 lokal tid. På söndag spelar ÖSK sin andra och sista match under träningslägret. Då mot Red Bull Leipzig.

Startelvan

Så här startar ÖSK, enligt klubbens hemsida.

John Alvbåge - Tommy Wirtanen, Magnus Wikström, Boris Lumbana, Samuel Wowoah - Emil Berger, Erik Nilsson, Per Johansson - Marcus Astvald, Robin Staaf och Ahmed Yasin.