Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen Sajfutdinov på tisdag 

Emil Sajfutdinov står utanför Indianernas lag på tisdag.
Och den här veckan öppnar transferfönstret.
–Då kan det ta fart, säger Dan-Åke Moberg.

Förra veckan berättade NA att Indianernas styrelse skrivit ett brev som överlämnades till Emil Sajfutdinov och hans manager Tomasz Suskiewicz i samband med helgens GP-tävling i Köpenhamn.

Men brevet har hittills lämnats utan reaktion från den ryske världsstjärnan. Och nu står det klart att Sajfutdinov inte kör när Indianerna möter Hammarby borta på tisdag.

– Nej, det gör han inte. Rune Holta kommer hit i stället, säger ordföranden Dan-Åke Moberg.

Speedwayens transferfönster öppnar i morgon, måndag. Nu kan Emil Sajfutdinov placeras där och i så fall bli en möjlig värvning för en annan elitserieklubb. Men något sånt beslut är ännu inte fattat.

– När fönstret öppnar får vi se om det tar fart. Men det är vi som bestämmer om vi sätter upp honom i fönstret, och i så fall får man se om det finns någon som är intresserad. Hittills har vi inte hört ett ord från vare sig Emil eller hans manager.

I övrigt gör Indianerna en förändring jämfört med laget som föll hemma mot Västervik 44–46. Krzysztof Jablonski – som gjorde en slät figur i sin debut i Indianvästen – ställs utanför laget. I stället kommer Damian Balinski in i laget igen, och petar därmed ner Antonio Lindbäck till reservplats

I hemmamatchen mot Hammarby vann Indianerna – men knappt. 47–43.

Hammarby: 1) Grzegorz Walasek, 2) Rafal Okoniewski, 3) Leon Madsen, 4) Artem Laguta, 5) Mikael Max, 6) Sebastian Aldén, 7) Robin Aspegren.

Indianerna: 1) Rune Holta, 2) Joonas Kylmäkorpi, 3) Piotr Protasiewicz, 4) Damian Balinski, 5) Niels-Kristian Iversen, 6) Mathias Thörnblom, 7) Antonio Lindbäck.