Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen Tahirovic i Holland

Emra Tahirovics övergång till MVV Maastricht till Holland har stött på problem.

Den holländska division 2-klubben MVV Maastricht fick syn på Emra Tahirovic under det svenska lägret för arbetslösa fotbollsspelare i Turkiet. MVV har, till NA-sporten, bekräftat att klubben har varit intresserat av den förre ÖSK-anfallaren. Men nu har övergången från FC Zürich stött på problem.

– Emra Tahirovic är inte hos MVV. Han kanske kommer vid ett senare tillfälle men just nu finns det inga pengar till en transfer, säger MVV i en kort kommentar.

Tahirovic har petats ur FC Zürichs A-trupp och spelar endast med klubbens U21-lag. Förutom Emra Tahirovic är även Kristoffer Näfver och Abgar Barsom i Turkiet och letar ny klubb. ÖSK-yttern Eric Bassombeng åker ner Till Turkiet under fredagn för att ansluta till lägret som anordnas av förre Landskrona och Trelleborgsspelaren Hasan Cetinkaya.