Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inget aprilskämt i år men vi efterlyser solskenshistorier: ”Behövs positiva nyheter som ger hopp mitt i allt elände”

 
Anders Nilssons krönikor
Visa alla artiklar

I många år har vi publicerat olika skämt den 1 april. Det har varit tradition att bjuda på någon lustighet som ”nästan” kan vara sann. Efteråt har vi varit tydliga att berätta att publiceringen var något påhittat. I år blir det inget aprilskämt. Varken i tidningen i eller i våra digitala kanaler. Det är inte läge att skoja till det under rådande corona-kris utan nu koncentrerar vi oss på att rapportera nyheter löpande med anknytning till viruset.

Däremot behövs det positiva nyheter som ger lite hopp mitt i allt elände. Som ger oss lite ljus i tunneln och framtidstro. Därför kommer vi med start idag att lyfta fram något bra i samhället varje dag. Det kan vara en person som gjort något positivt som betytt mycket för en person eller för många människor. En arbetskamrat, en granne eller någon i familjen som behöver hyllas.

Det kan också vara en förening som bidragit till något positivt. Eller ett företag som gjort en insats utöver det vanliga. Ni är även välkomna att dela ljusglimtar som vårtecken, en fantastisk stund i vårsolen eller andra ögonblick med oss och våra läsare.

Har du tips på personer, föreningar eller företag som gjort något bra och lättat upp tillvaron så här av dig till oss. Det går också bra att skicka bilder och filmer till NA. Skicka din solskenshistoria till [email protected] eller ring oss till vår redaktion på telefon 019-15 50 55.

Varmt välkomna att tipsa oss.