Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inget tränarjobb för Axén nästa år – fortsätter som tv-expert: "Passar perfekt i vår satsning"

Förre Örebro-tränaren Alexander Axén fortsätter som tv-expert.
Nu har han förlängt sitt kontrakt med C More till 2019.
– Han passar perfekt i vår satsning på allsvenskan de kommande två säsongerna, säger Niklas Supanich, exekutiv producent på C More.

Annons

Tränarprofilen Alexander Axén valde att inte förlänga sitt utgående kontrakt med Örebro SK och klev sedan av sitt uppdrag mitt under pågående säsong.

I augusti stod det klart att han skulle börja jobba som tv-expert på C More, och nu förlängs det kontraktet med ytterligare två år.

– Alexanders raka stil, detaljkunskap och inblick i svensk fotboll har gjort honom väldigt uppskattad, säger Niklas Supanich, exekutiv producent för allsvenskan på C More.

Axén själv om beslutet:

– Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta tycka och tänka och säga exakt vad jag vill i C Mores fotbollssändningar. Med nya Sportkanalen får vi dessutom mer tid att gå på djupet i allsvenskan, som går på högvarv. Jag längtar verkligen till att sätta i gång med nästa säsong som ju börjar redan i januari med försäsongen och svenska cupen, säger han.