Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Atterfors stannar i ÖSK

ÖSK Innebandy får behålla den viktigaste pusselbiten i elitserien. Poängdrottningen Sofia Atterfors, 19, har skrivit på för ytterligare ett år.
– Endre och Karlstad har varit på mig. Men ÖSK känns helt rätt, säger hon.

Annons

På fredagen blev det klart att U19-landslagssjärnan och ÖSK:s kvalräddare Sofia Atterfors följer med laget in i elitserien.

– För oss är det här oerhört viktigt. Vi har tagit oss till Elitserien för att stanna och med den ambitionen är Sofia självklart en spelare som kommer att ha en betydande roll, säger ÖSKs sportchef Kjell Johansson.

Atterfors blev ÖSK:s bästa poängplockare i divison 1 förra säsongen med 37 poäng fördelat på 29 mål och åtta assist på 18 matcher.

Nyligen blev det även klart att ÖSK förlänger kontrakten med tränarna Peter Bjuhr och Henric Rudin. På fredagen presenterades även spelschemat för damernas elitserie. ÖSK inleder hemma mot kvalmotståndaren Karlstad den 25 september.

Läs mer i lördagens NA, papperstidningen!

Premiäromgången

Premiäromgången i elitserien den 25 september:

Örebro–Karlstad

Rönnby–Dalen

Iksu–Örnsköldsvik

Djurgården–Pixbo Wallenstam

Huddinge–Lockerud Mariestad

Falun–Endre

Kais Mora–Täby

I den andra omgången, 2–3 oktober – möter ÖSK Örnsköldsvik borta.

Elitserien 2010/11 

Lag 1-8 till slutspel

Lag 9-12 spelar elitserien 2010/2011

Lag 13 till elitseriekval. Kvalspelet sker i en trelagsgrupp i en serie där ettan och tvåan är klara för elitserien 2010/2011. Trean spelar division 1 2010/2011.

Lag 14 spelar division 1 2010/2011.

Mer läsning

Annons