Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är Örebros första nyförvärv

Örebro Innebandy satsar för att nå SSL. Här är lagets två första nyförvärv inför säsongen 2014/2015.

Annons

Under sin första säsong i allsvenskan visade Örebro Innebandy att de mer än väl var redo för uppgiften. Men det blev ingen kvalplats till SSL då laget slutade femma. Nu rustar laget för att nå ännu högre.

Sent på onsdagskvällen presenterade klubben sina två första nyförvärv för säsongen. Det handlar om Linus Dahlström från Nykvarn Steelers och Filip Karlsson från Huddinge IBS.

Tränaren Janne Ekengren om Linus Dahlström:

– Linus är en målfarlig spelare som jag tror passar in bra i vårt offensiva spelsätt som bygger på att kunna göra saker med bollen i hög fart. De senaste säsongerna har Linus producerat poäng i Nykvarns div.1 lag. Jag hoppas han kan axla Rasmus Janssons roll som vänsterforward i första linan. Linus är även duktig som back. Även om Linus i första hand är värvad som forward så är det otroligt viktigt att kunna hantera olika positioner, säger han i ett pressmeddelande.

Ekengren om Filip Karlsson:

– Filip är spelare som både har varit center och forward. Tanken är att testa honom som center i första hand. Min känsla med Filip är att han kommer att bli väldigt nyttig för laget. En hårt arbetande spelare med både offensiva och defensiva kvalitéer. Passar perfekt in i vårt spelsätt. 

Duon är alltså de första nyförärven. Men knappast de sista. 

– Detta är bara början, det kommer mera, säger klubbens ordförande Erik Eskils. 

Mer läsning

Annons