Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvinna utsatt för mordförsök på krog i Luleå

En kvinna i 30-årsåldern har blivit utsatt för en allvarlig misshandel inne på en krog i centrala Luleå. Kvinnan fördes med ambulans till Sunderbyns sjukhus.

Annons

Det var vid halv två-tiden på natten mot lördagen som kvinnan misshandlades på krogen, Polisen har inte gripit någon misstänkt för brottet.

- Vi kommer att åka till sjukhuset senare med en polispatrull. Men just nu är kvinnans vård det viktigaste, säger Catrin Hedqvist, vakthavande befäl vid Norrbottenpolisen.

När ambulansen kom till platsen var kvinnan okontaktbar. Under natten opererades kvinnan för sina svåra skador. Det är oklart om henens skador är livshotande. Vid fem-tiden på natten var kvinnan fortfarande nedsövd.

Mordförsök

Polisen genomförde under natten en brottsplatsundersökning inne på krogen.

- Vi håller på att utreda vad som hänt och kartlägger omständigheterna kring brottet. Det gör vi genom att förhöra vittnen bland annat, säger Catrin Hedqvist.

Polisen ville under natten inte lämna ut några uppgifter om misshandeln som rubriceras som mordförsök, alternativt grov misshandel.

- Vi håller fortfarande på med undersökning av brottsplatsen. Eftersom vi ligger i ett utredningsskeende kan jag inte lämna några detaljer, säger Catrin Hedqvist.

Mer läsning

Annons