Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Fryser Friskis träningskorten i coronatider?

 
Coronaviruset i Örebro län
Visa alla artiklar

Till Friskis och Svettis: Angående coronaviruset så skriver de att smittan inte sprids via föremål. Men hur stämmer det? Smittan kan föras över via dörrhandtag mm på offentliga platser.

Vi som har årskort och inte vill gå till folksamlingar kan vi frysa kortet fast man redan gjort det för sommar uppehåll?

”Friskus”

Örebro

Att röra på sig ger välbehövlig positiv energi och håller humöret uppe. Det kan behövas i dagar som dessa. Som vanligt ber vi våra medlemmar, anställda och funktionärer att hålla sig hemma vid förkylningssymtom.

Svar direkt:

Friskis&Svettis förhållningssätt i den här svåra situationen är att följa myndigheternas rekommendationer, och vi är glada att vi kan hålla våra anläggningar öppna för våra medlemmar. Till oss kommer du när du är frisk, för att hålla dig frisk och ha kul. Just nu behöver vi visa varandra extra hänsyn av en allvarlig anledning. För att det ska kännas tryggt att komma till oss har vi gjort det lättare att hålla god handhygien. Vi har placerat ut tvål och papper vid samtliga handfat, och fler tunnor med trasor att torka av redskap och maskiner med. Att röra på sig ger välbehövlig positiv energi och håller humöret uppe. Det kan behövas i dagar som dessa. Som vanligt ber vi våra medlemmar, anställda och funktionärer att hålla sig hemma vid förkylningssymtom.

Friskis är en medlemsorganisation och vi hoppas att våra medlemmar har tålamod och vill stanna hos oss även nu när tiderna är turbulenta, så att vi när krisen är över har kvar vår förening och kan träna som vanligt igen. Vi tillämpar de regler som gäller avseende frysning av kort vilka har tydliggjorts under ”Frågor & Svar” på Friskis&Svettis Örebros hemsida. Om du har ytterligare frågor så är du välkommen att kontakta någon av våra receptioner.

Helena Tranquist

verksamhetschef

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel