Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: När ordinarie bussen gick sönder uteblev ersättningsbussen

Annons

Har en fundering omkring våra stadsbussar och busstider. Tidigare i år blev jag ”blåst” på en busstur och hade då en tid att passa, som blev problematisk. Den buss jag skulle åka med gick sönder så det kom ingen förrän nästa tur. Hade tänkt låta det passera, men nu har det hänt igen.

Tisdag 25 juni tog jag en promenad från Hovsta till Norra Kyrkogården för att sedan ta bussen tillbaka. Ingen buss kom 13.53, ej heller 14,23, så när klockan var över 14.30 började min vandring tillbaka hem med en ömmande stortå och hörlurar som batteriet var slut i, men det bryr sig väl inte bussbolaget om! Den vandringen var inte lika angenäm som när jag gick dit. Jag har full förståelse om en buss går sönder, men två! Varför kommer ingen ersättningsbuss, är det slut på lagret? Om bussarna går sönder ofta, är det ju skönt att vi får nya snart.

Okej det är fantastiskt att bo så man kan utnyttja kollektivtrafiken, men det är ju ännu mer fantastiskt om de kommer på utsatta tider. Vill inte vara kverulant, men händer det flera gånger, kanske jag måste kosta på mig taxi, om jag har en tid att passa som inte går att ändra på, vilket var fallet i förra gången det hände.

Trött i benen ”trots” bara 75 år

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel