Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Varför ska Handelsbanken ta betalt för Swish?

Annons

Fick härom dagen ett meddelande om att Handelsbanken kommer att ta ut en avgift på 25 kr/månad för att jag har skaffat Swish. Varför det? Jag betalar mina kontokortsavgifter som överstiger 650 kr/år.

Som fattigpensionär är det ytterligare en utgift som måste betalas. Av vad jag kan läsa så tjänar Handelsbanken tillräckligt på oss små bankkunder. Trodde i min enfald att banken är en samhällelig servicetjänst.

Handelsbanken: Grundad 1871.

Vinst efter skatt: 17,357 miljarder kronor.

Omsättning: 43,77 miljarder kronor.

Tillgångar: 2,978 biljoner kronor.

Jag vill ha ett svar från Handelsbanken på detta!

”FunMoto”

Örebro

Svar direkt

”FunMoto”, då du redan betalar för två kort i Handelsbanken, så omfattas du inte av avgiften du nämner i insändaren. Jag har samlat vårt baserbjudande för privatkunder enligt nedan. Du får gärna kontakta mig för mer information kring detta, och andra frågor som rör dina affärer med Handelsbanken.

Handelsbankens baserbjudande: allkonto, bankkort Maestro (1 st), internet Privat, mobiltjänst Privat, telesvar, Swish och personlig service dygnet runt.

Kenneth Vallin

kontorschef Handelsbanken Örebro Stortorget

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel