Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Behåll styrkan i Afghanistan

Annons

Har följt diskussionen angående Sveriges insats i Afghanistan. Denna insändare är riktad till alla som är emot insatsen. Soldaterna är inte där för att kriga, soldaterna är där för att skydda den pågående hjälpinsatsen där bland annat uppbyggandet av skolor, kvinnors rätt att gå i skolan och utbilda sig och hålla terrorister borta från det afghanska folket ingår. Har hört många säga: ”Låt afghanerna sköta sina egna problem, skicka mer pengar och resurser i stället för militär verksamhet”.

Skulle man dra tillbaka soldaterna skulle terrorn sprida sig i Afghanistan, terroristerna skulle ta alla pengar, flickor skulle inte få gå i skolan och det skulle råda ren anarki i landet. Kan inte förstå att människor i detta land kan vara så själviska och säga att insatsen inte ska fortsätta.

Sverige har ett viktigt ansvarsområde där nere. Så kom igen, tänk efter och ta reda på fakta innan ni smutskastar Sveriges viktiga insats i Afghanistan. Lokalbefolkningen vill ha svenskarna där, man vill inte ta mer stryk av talibanerna. Soldaterna ska tas hem allt eftersom beroende på framstegen och framsteg görs varje dag.

Örebro

”DTN”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons