Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra busslinjer gör så hela Sverige kan leva

Annons
En inställd avgångstid för bussen kan äventyra  jobbet.

Jag fick reda på att min buss som jag åker med till Grängesberg från Kopparberg för att kunna ta mig vidare till mitt jobb i Borlänge kommer att bli indragen. Bussen går kl 05:35 på morgonen och då är jag i Borlänge vid kl 7. Det är en perfekt tid bara för att jag skall kunna bo i Kopparberg och jobba i Borlänge.

Nu när den bussen blivit indragen så måste jag invänta första tåget till Borlänge som går kl 7 vilket gör att jag är i Borlänge kl 8. Detta är skandal på min ära, det kommer göra att mina jobbdagar kommer att bli betydligt längre då jag måste jobba en timme längre om dagarna vilket blir kravet min arbetsgivare ställer på mig vilket jag tycker är helt rätt.

Nu är det inte bara min buss det gäller utan jag får läsa om att flera bussar blivit indragna. Det kommer även att påverka arbetsgivarna som kanske blir tvungna att skära ner i sin produktion bara för att personalen inte har möjlighet att komma i tid. Det hela bromsar ju utvecklingen i landet och omöjliggör en levande landsbygd.

Jag tycker att hela Sverige skall leva och inte bara storstäderna. I min värld skall människor ha möjligheterna att leva och bo var dom vill.

Jon Brossberg

Kopparberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons