Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Butler till er tjänst i t-banan

Annons

Sossarnas senaste förslag är häpnadsväckande. För att vinna röster i Stockholm har Carin Jämtin kommit med ett lysande förslag: Butlers i tunnelbanan, som ska ta hand om barnpassning, tvätt med mera åt pendelåkande stockholmare. Först trodde jag att det var ett skämt, men det var tydligen på fullaste allvar.

Man tänker ta bort rut-avdraget för alla svenskar, men införa något liknande för endast vissa stockholmare, en slags bonus för att man åker kollektivt i Stockholm. Detta för att de stackars stockholmarna ska kunna få ihop sitt livspussel.

Ett landsbygdsfientligt förslag. Hur många pendlare finns det inte runtom i hela Sverige som har svårt att hinna med vardagen när man reser kollektivt varje arbetsdag. I Stockholm har de åtminstone bra kommunikationer. Vi andra får ofta vänta på tåg som kanske aldrig kommer eller blir försenade. Långa bussturer när tågen är inställda. Det handlar om flera timmars förlorad tid varje vecka. Försök få ihop det livspusslet!

Sossarna har ju lovat att höja alla slag av skatter samt troligen införa några extra och ta bort rut-avdraget och sedan ge tillbaka lite av kakan till stockholmarna! Sug på den karamellen! Socialdemokraterna borde kanske kalla sig Stockholmspartiet!

Det här förslaget kan avgöra valet. Jag hoppas det! Så vi slipper ha en rödgrön röra som styr vårt land i höst! Det är som om gudarna har lyssnat på mina böner!

Hallsberg

”F d socialdemokrat”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons