Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen lyssnar på oss i SD

Annons

Jag vill först och främst tacka NA för att ni fortfarande tar emot folkets åsikter. Samtidigt tycker jag att media i allmänhet struntar i vissa så kallade ”grupperingar” så som de nationellt lagda.

Jag fick rösta första gången 2002 och röstade då på sossarna men jag ändrade åsikt och övergick till Sverigedemokraterna som jag nu röstat på i två val. Som en sverigedemokrat får man dagligen stöta på ”munhugg” från sossar, vänstern, moderater och så vidare.

Jag vill leva i ett samhälle där alla får uttrycka sig och där ingen hamnar utanför. Jag kan stå och prata med en kristen trots att jag är ateist. Jag kan snacka med skejtare eller punkare trots att jag har amerikanska bilar i blodet och jag kan prata med invandrare och bli kompis med dem.

Men eftersom jag är en sverigedemokrat så vägrar många att lyssna på vad jag har att säga, och det beror inte på att jag inte vill, utan på deras egen vilja. Jag tycker om att diskutera! Det är väl det som driver en demokrati?

Jag tänker fortsätta att vara den jag är och jag trivs med det väldigt bra. Jag tycker däremot att de som påstår att de är demokrater men vägrar att lyssna på andra är av ett folk som vill skapa en smygande diktatur.

Förre partiledaren för Vänsterpartiet, Lars Ohly, fokuserade enbart på frågor gällande ”rasismen” i Sverige liksom Mona Sahlin men det finns en utbredd ”rasism” inom den röda sidan som inte har något med varken SD eller det högra ledet att göra.

Jag måste lägga till att jag inte är nazist. Men jag är påläst och vet att från 1921 till 1967 så bar Vänsterpartiet namnet Sveriges kommunistiska parti och från 1967 till 1990 Vänsterpartiet kommunisterna. För att lägga till så mördade kommunisterna fler judar än nazisterna. Jag vill ha ett öppet samhälle.

Hjortkvarn

Andreas Holmlund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons