Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Murken rustning av idrottsanläggning i Hallsberg

Annons
Baracker med flagande färg och ruttna fönster har förärats fotbollsanläggningen i Hallsberg.

Hallsberg Hallsbergs kommun, hur tänkte ni nu? Är det här det bästa ni kunde få fram till vår idrottsanläggning? Tre murkna baracker. Från en murken och trött paviljong till det här. Det är en skam.

Hur kunde de här barackerna gå igenom en besiktning,är för mig obegripligt. Var besiktningsmannen mutad eller är hen lika trött och sliten som resten av kommunen som har hand om fritidslivet i Hallsberg. Det har även kommit till min kännedom att kommunen planerar att klä in paviljongen i plåt? Jag vet inte om ni har missat att vi spelar fotboll på IP. Hur tror ni plåten kommer se ut efter några träningar? Bucklig? Ja!

Barnen och ungdomarna är vår framtid.

Jag kan inte förstå hur en kommun kan vara så ointresserad av sina barn och ungdomar. Vill man inte ha en kommun där människor mår bra och känner trivsel? Att barn och ungdomar idrottar, rör på sig och träffar kompisar? Eller är vi mer för ett tv-spels samhälle i Hallsberg? Där barn och ungdomar utvecklar social fobi och gömmer sig i tv-spelets och datorns värld. Vill vi ha en massa överviktiga barn som mår dåligt, som stänger in sig och som inte har något socialt umgänge? Inte vill jag det i vilket fall. Barnen och ungdomarna är vår framtid.

Det pratas om att vi ska satsa på barn och ungdomar i skolan nu när det är valår, men är inte en meningsfull fritid minst lika viktig?

Vi fick till slut en läktare till konstgräsplanen och den är fin, synd bara att den läcker in vatten när det regnar ute. Till politikerna, vi är i behov av en sporthall till.

”Fotbolls mamman”

Hallsberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons