Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Musiken stör i Antikrundan

Annons

Av allt programutbud som vår kära television levererar hem till oss alla så har vi den möjligheten att själva välja den kanal som vi tror ska intressera oss när kvällen är kommen och en skön sittställning intagits för bästa möjliga njutning.

Den sorts sång och musik vi tycker om ska avnjutas på sitt sätt, helt lugnt, helt utan några störande inslag – bara sång och musik alltså!

Ett upplysande program med en eller flera medverkande som var och en är skolad för sin sak, och presenterar olika föremål, stort som smått, är mycket lätt att förstöra när programmet och vad som sägs inte når fram till lyssnaren/tittaren.

Och varför når det inte fram så tittaren får någon behållning av den annars så intressanta programformen?

Som intresserad av äldre föremål (antikviteter) har det program som avses inte valt att i sansad form visa olika föremål och delge oss tittare historien runt just detta föremål så full belåtenhet kan nås.

Vilket program avser jag? Givetvis ”Antikrundan” som helt har mist sin första prägel som både upplysare och glädjespridare!

Hur kan man tro att man kan blanda ihop musik med detta annars intressanta program? Musikljudet tar oftast överhand helt och vad som sägs är helt borta.

Försöker man dämpa oväsendet för att uppfatta något ord så ”schloops” kommer ett nytt återkommande misshandel av något instrument och man flyger upp högt i soffhörnet!

För min del: Aldrig mera ”antikrundan”!

Vintrosa

Henry Gustafson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons