Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Parkering blev isbana... 

Tänk så himla kul att våra politiker vill göra konstfrusen isbana på Järntorget. Häftigt! Förra året och året innan när det faktiskt var kallt och vanlig spolad is, var det cirka tre till sju barn i veckan som åkte skridsko.

Annons
Kommer du ihåg när man kunde parkera på Järntorget?

En del kom med föräldrar från ytterområden med bil, men hallå, det fanns ingenstans att parkera bilen. Järntorgets bilparkering var isbana. Nu har även den så kallade gamla fängelsetomten tagits bort som parkering för Öbo-bygge.

Vet ni som läser detta, att i Stockholms stad betalar man parkeringsavgift från 09.00 till 17.00 vardagar, och lördagar och söndagar är fritt!  Någon som vill veta vad som gäller i Örebro? Jo i Norrcity, där de två stora parkeringarna tagits bort, tar man betalt från kl 08.00 till 22.00 vardagar och lördagar till kl 15.00.

Någon som får en tankeställare? Jämför med Stockholm då!

Det sägs att politikerna i Örebro är bilmotståndare. Men det är väl inte sant att de själva i rådhuset har egna parkeringar i källaren? Nä, så kan det väl inte vara?

Nu lämnar vi parkeringseländet och inväntar politikernas kommande evenemang för så där 15-20 miljoner, att få anordna skid-SM och få sola sig i glansen. Men, tänk om det inte blir snö och kallt? Ja, men då finns kanske konstfruset på Järntorget, utan kö av åkare.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons