Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Syna norska skidåkare

Annons

Kumla. Förr var det finska skidlandslaget som torskade för dopning, och nu detta med kända löpare som man egentligen hade svårt att tro att de skulle behöva fuska för att bevisa sina prestationer. Hoppas bara att Usain Bolt inte är dopad också.

Det borde kännas rent moraliskt att man inte kan prestera sina resultat på naturlig väg genom att dopa sig. Är det jakt på pengar eftersom man tar risken att bli avslöjad trots fusket?

Nu är det väl bara en tidsfråga innan man ska börja testa norska skidlandslaget också. Betänk att de vinner så gott som alla tävlingar, och ingen undrar, eller blir misstänksam mot alla dessa framgångar.

Marit Björgen tycks aldrig ha några formsvackor till skillnad mot många andra utövare. Hon som också har astma och har tillstånd att använda tidigare förbjudna preparat ändå går och vinner. Högst märkligt må jag säga, då hon och många andra norskor aldrig flåsar då de kommer i mål.

Det ska vara tävlingar på lika villkor. Så alla ni som vurmar för norska skidlandslaget kanske får backa ett steg om uppfattningen om de är dopade eller ej.

”Stoppa Dopingen”

Kumla

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons