Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ta nya tag i simskolan i Kumla

Annons
Att lära sig simma är viktigt. Djupadalsbadet i Kumla ordnar simskola för elever med olika kunskapsnivå.

En rejäl ”tumme ner” till Djupadalsbadets ledning i Kumla. Att det varit ”trassligt” och ”rörigt” i flera år att boka plats på simskola i Kumla är nog något många barnfamiljer kan hålla med om. Men i år har det nog slagits rekord i tokigheter: Felaktig info, olika info, ingen ansvarig på plats, icke fungerande digital bokning, bindande bokningar som är betalda förvandlas till ej bindande, för att ge några exempel.

Hur svårt ska det vara och bedriva kommunal simskola för barn?

”Uppgiven småbarnsförälder och trött skattebetalare”

Kumla

Svar direkt

Djupadalsbadet har under det senaste halvåret omorganiserat simskolan med nya medarbetare, ny ledning och nya rutiner. Vi har gjort en revidering av upplägget och denna termin har vi valt att anpassa grupptillhörigheten utifrån barnens förkunskaper, i syfte att simskolan ska bli så effektiv och rolig som möjligt för alla deltagare. För att sjösätta denna förbättring, har vi avsatt terminens första simskolelektion för en kunskapsbedömning. Simskolan blir förskjuten en vecka och antalet tillfällen blir 13 istället för 12, utan extra kostnad för deltagarna.

Dagen för respektive simskola blir densamma, men tiderna har i vissa fall justerats. I de fall som det inte passat för någon deltagare, har vi erbjudit en plats till vårens simskola i stället, alternativt återbetalning av erlagd avgift. Ett introduktionsbrev med förklarande text har delats ut till alla vuxna medföljare och vår arbetsledare har funnits tillgänglig för att svara på frågor vid uppstarten av samtliga simskolor. Om någon önskar ytterligare information så går det utmärkt att kontakta vår arbetsledare vid Djupadalsbadet.

Det ska vara tryggt och roligt på Djupadalsbadet i Kumla. Välkomna!

Håkan Hultberg

fritidschef

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons