Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Var är alla p-platser?

Annons

Örebro. Örebro måste vara den sämsta stad som finns vad det gäller parkeringar!

Fina arenor i Örebro, men det är konstigt att beslutsfattarna tror att besökarna till dessa kommer gående eller åker kommunalt! Var finns parkeringar till arenorna, och räcker de bara till 100 personer? Arenorna kan ta emot cirka 17 000 personer tillsammans om jag förstått det rätt.

Googlade på parkeringar vid Behrn arena. Kom till en sida där det stod: ”Det finns gott om parkeringar”. Haha! Ja, därför att man använder allt som bara går runt om i hela stan, inklusive parkeringar där vi som bor i området annars har möjlighet att parkera.

Man parkerar på gräsmattor, vändplaner, långt fram i korsningar och så vidare. Då jag gick vidare på sajten för att se var de där parkeringarna fanns kom jag bara till en sida där det stod ”fel på sidan”.

Det är klart, för det fanns inga parkeringar att skriva om.

I dag körde jag runt i 20 minuter då jag blev argare och argare. Trängde till slut in mig i en ficka där ingen annan hade tid att tränga in sig, med 15 centimeters marginal.

Om jag inte lyckats hade jag fått parkera så långt hemifrån att jag varit tvungen att åka buss mellan bilen och mitt hem!

Jag brukar skjutsa en person till sjukhuset. Skjutsar hen till mottagningen, åker sedan cirka en kilometer för att parkera. Går 500 meter för att betala, väntar där mellan 5 och tio minuter i kö vid automaten, går tillbaka 500 meter till bilen med p-biljetten och sedan 1 kilometer tillbaka till den mottagning där min passagerare står och väntar. Senaste gången jag stod i kö och väntade, såg jag en man som var tvungen att springa med kryckor. Han hade nog inte besökt det här sjukhuset tidigare. I kallelserna borde stå: Kom minst en halvtimme innan besöket så du hinner parkera! Vet att det inte är någon idé att skriva insändare, men är det bara jag som stör mig på detta?

Örebro

” Inte ÖSK-motståndare”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons