Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi vill att många från hela landet åker till Kånsta kvarn

Annons
Omstridd kvarn i Kånsta.

Svar till ”Skattebetalande invånare i Hallsbergs kommun” i NA den 31 december 2018.

Tack för din insändare.

Demokrati handlar om ta tillvara på olika personers positiva och negativa åsikter, synpunkter, förslag med mera. Den annons kommunstyrelsen valde att införa var vårt sätt att informera och ge vår bild till kommuninvånare och läsare. I annonsen valde vi också att redovisa den positiva respons vi fått från personer som tyckt att satsningen i och kring Kånsta kvarn varit bra både lokalt och för kommunen som helhet.

Från kommunstyrelsens sida har syftet med annonsen aldrig varit att peka ut enskilda personer eller intressegrupper, utan endast, som jag skriver ovan, att förmedla vår bild.

När det gäller frågan om varför de 580 000 kronorna för marknadsföring inte berörts i annonsen, så beror det på att man sakligt i NA rapporterat om denna kostnad minst tre gånger tidigare under året och då fanns ingen anledning att göra ett förtydligande.

Jag vill även klargöra att kostnaden för annonsen, som i NA beskrivits som: ”En stor påkostad annons”, var 5900 kronor exklusive moms.

Fortsatt kommer kommunen, som vi tidigare sagt, att aktivt arbeta vidare med att lyfta fram Kånsta kvarn och dess historia och förhoppningsvis skapa ett nationellt utflyktsmål.

God fortsättning på det nya året!

Magnus Andersson

kommunstyrelsens ordförande, Hallsberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons